PANNENKOEKENHUIS DUTCH DINER

PANNENKOEKENHUIS DUTCH DINER Pannenkoeken, poffertjes en meer...

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 838 beoordelingen
24 feb 2018 om 17:04 Het weekend is pas echt begonnen na het eten van de extra extra extra belegde pannenkoek. Heerlijk!
24 feb 2018 om 13:11 bijna 1.5 uur gewacht op de bezorging maar de bezorger was super!
23 feb 2018 om 21:15 De bezorgtijd was bijna 2 uur. De pannenkoek was goed.
18 feb 2018 om 21:32 Er zat meer grand marnier in de zak dan in de doosje alles was nat
17 feb 2018 om 21:16 Ontbijt is super! Roomservice in mijn eigen huis ;-)
17 feb 2018 om 18:54 snel bezorgd, lekker warm en een bijzonder vriendelijke en attente bezorger.
16 feb 2018 om 21:51 Op vrijdag zeker net zo lekker als op zaterdag! Top service zoals altijd. Tot volgende week
14 feb 2018 om 22:02 Had een pannekoek met nutella besteld, kreeg naturel..
14 feb 2018 om 14:06 De pannenkoeken waren erg lekker !! :D
7 feb 2018 om 8:12 Heerlijke pannekoeken gegeten, echt een aanrader. Pannekoek met appel, rozijnen en kaneel met spek erbij
6 feb 2018 om 10:30 usually i don't leave reviews when i order anything to eat but this time was too disgusting . the dutch diner burger was from far the worst i ever had. i was starving and i couldn't finish it, thanks for stealing my money.
5 feb 2018 om 19:43 Netjes gefeliciteerd, echter de hamburgers waren zwart aangebrand, dat was wat minder verder lekkere poffertjes en een top service.....